Nationaal ZorgFonds app

Maak samen posters, toon je steun en laat de beweging groeien.

Begin 2016 benaderde het SP campagne team Hoog+Diep. Ze zochten voor de komende Nationaal ZorgFonds campagne naar nieuwe manieren om activiteiten en sympathisanten nog beter zichtbaar te maken, zowel online als offline. Hoog+Diep bedacht en ontwikkelde hiervoor de Nationaal ZorgFonds Poster app; een leuke, laagdrempelige manier voor mensen om hun steun te tonen. Sympathisanten maken met de app eenvoudig samen groeps-posters, delen deze op hun raam en sociale media en laten de beweging groeien.

Zo maak je éénvoudig samen Nationaal ZorgFonds posters via www.nationaalzorgfondsposter.nl

Maak samen posters en wordt zichtbaar onderdeel van de Nationaal ZorgFonds beweging

De app helpt de Nationaal ZorgFonds beweging te groeien door het creëren van een groepsgevoel. Tijdens het maken van de poster wordt de groepsfoto in een collage van mede-sympathisanten geplaatst. De makers kunnen kiezen of ze tussen zorgverleners, stad/streek genoten of alle Nederlanders komen te staan. Elke poster toont een up-to-date stand van het aantal sympathisanten.

nationaal-zorgfonds-poster-3-varianten

Sympathisanten kunnen zichzelf op de Nationaal ZorgFonds poster plaatsen tussen Zorgverleners, Stad/streekgenoten of alle Nederlanders.

Deel je Nationaal ZorgFonds steun met een collage van posters op je raam of Facebook

Iedereen op de gemaakte foto ontvangt (indien ze dat willen) de poster als makkelijk te printen PDF en heeft de mogelijkheid om haar/zijn gemaakte poster met één druk op de knop te delen op Facebook of Twitter. Bekijkers (en ontvangers) van de posters worden kort geïnformeerd over het Nationaal ZorgFonds en aangemoedigd zelf ook een poster te maken. Maak je meerdere posters dan vormen deze zowel op je raam als op internet een doorlopende banier.

hoogdiep-nzf-app-fb-carousel

Maak meerdere posters en deel ze als banier online of op je raam.

Van sympathisant tot actieve vrijwilliger

De app biedt een leuke en laagdrempelige manier om je steun te tonen. Omdat het een web app is, is installeren niet nodig en kan je na het volgen van de link meteen aan de slag. Ben je na het maken van een of meerdere posters geïnspireerd en wil je meer doen, dan kan je via de app de stap maken tot actieve vrijwilliger.

Nationaal ZorgFonds landelijke aftrap

De Nationaal ZorgFonds app motiveert geïnspireerde sympathisanten
om actieve vrijwilligers in de beweging te worden.

De app laat de Nationaal ZorgFonds beweging viraal groeien

De Nationaal Zorgfonds Poster app en het systeem erachter is zo ontworpen dat het de beweging viraal laat groeien. De posters en app zelf zijn conversation starters en samen een poster maken is leuk om te doen. Natuurlijk ontvangt iedereen die op de foto gaat de poster, maar het wordt ze ook erg makkelijk gemaakt om de poster te delen of zelf nog een poster te maken. Daarnaast krijgt iedereen op de poster een eigen persoonlijke poster pagina waar al hun gemaakte posters te zien zijn. Bekijkers van zowel deze digitale als de papieren posters worden aangespoord om zelf een poster te maken.

Wil je ook je eigen Nationaal ZorgFonds Poster maken, ga naar www.nationaalzorgfondsposter.nl

De actie ‘Nationaal ZorgFonds’ is een initiatief van de SP en een brede maatschappelijke coalitie van mensen en organisaties die zich uitspreken voor een beter zorgstelsel.